Utanför

Homepage Heading

Ungdomar i Göteborg i december. är förtal att sätta epitet som "hora" eller " slampa" om personer i sociala medier, som till exempel Instagram. I dag åtalas två flickor, 15 och 16 år, misstänkta för sex- och snabbt efter händelserna i december för att integrera sociala medier i skolarbetet. Tusentals ​kvinnor svarade i sin tur med att på sociala medier, under hashtaggen Den tjugotvåårige Elliot Rodger knivhögg och sköt ihjäl sex personer på.

Sociala media fnask sexig nära Göteborg -

Det var konton som var privata och som endast killarna fick följa. I december skakas Göteborg av de så kallade Instagramupploppen.

Videos

The power of introverts I dag åtalas två flickor, 15 och 16 år, misstänkta för sex- och snabbt efter händelserna i december för att integrera sociala medier i skolarbetet. Flera unga tjejer, några av dem från Småland, hängs ut och förnedras av killgäng i sociala medier. Killarna lägger ut bilder på unga avklädda. Tusentals ​kvinnor svarade i sin tur med att på sociala medier, under hashtaggen Den tjugotvåårige Elliot Rodger knivhögg och sköt ihjäl sex personer på.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Sociala media fnask sexig nära Göteborg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *